maanantai 27. heinäkuuta 2015

Riva del Garda (26.7.)

Heräsin aamulla aikaisin että ehtisin enaimmäiaten joukossa kyselemään maastopyörää vuokraksi. Ne kun ovat siellä kovassa käytössä. Itse asiassa heräsin niin aikaisin etteivät vuokraamot olleet edes auki, kun olisin ollut valmis menemään.

Olin Suomesta käsin suunnitellut puöräileväni Lago di Ledrolle ja takaisin. Italiassa sain kuningasidean, että minun pyöräilykokemuksellani maastopyöeäilisin 40km josta vajaa 30km nousua 1500m ylöspäin. En pylräillyt :D Tai sen 40km kyllä, mutta vain n. 700m korkeuteen ja takaisin samaa reittiä. Kävin siis Lago di Ledron yläpuolella, eli enemmän kuin alunperin olin suunnitellut :) Maisemat olivat kerrassan upeat! Laitan tähän kuvia kunhan Guuggeli jne...















Illalla päätin lähteä kävelylle "kylälle" katselemaan miltä siellä oikeastaan näyttää. Takamus ja polvi huusivat hoosiannaa pyöräilyn jäljiltä, ja ajattelin kävelyn helpottavan. Rivassa alkaa aina iltapäivästä tuulla kovasti, jiten paras aika uimiseen on aamulla tai aikaisemmin päivällä. En antanut sen häiritä, joten pulahdin iltauinnille järveen. Vesi oli ihanaa! Voisiko sitäpaitsi edes sanoa käyneensä Gardalla jos ei olisi uinut siinä? Sama kuin menisi Karibialle eikä uisi ollenkaan :D Tuulen rannalla oli mukavasti tilaakin.



















Kävin syömässä ihanan äyriäispastan rauhallisessa ravintolassa. Jälkkäriksi söin jäätelön vastapäisessä jäätelöbaarissa - sitruunaa ja pistaasia tietenkin, naminamnamnam!






2 kommenttia: