torstai 23. heinäkuuta 2015

Slovenia, vau!

Kirjoitin tällä otsikolla jo kerran aiemmin pitkän tekstin ja onnistuin kadottamaan sen. Painoin kyllä mielestäni tallenna, mutta nyt en löydä sitä. Syytänsiitä mobiililaitetta.

Lyhennettynä: lento meni hyvin, oli mukavaa juttuseuraa koko ajan. Ihastelin pilvien läpi pistäviä vuoria, kun kone lensi Alppien yli. Laskeutuessa paikaltani oli upeat näkymät vuoristoon. Vähitellen vuorten taakse laskeva aurinko ja ohut usva tekivät näkymästä henkeä salpaavan!

Auton lunastus sujui ongelmitta mutta itse autoa ei meinannut löytyä. Kyseessä ei ollut ns. blondi hetki, auto ei oikeasti ollut siellä missä piti. Jo aiemmasta avusta suklaalla lahjottu vuokraamon ihana Andrej kipaisi sen jostain kauempaa. Käyyössäni on pränikkä (valkoinen) Renault Clio. Olen sen ensimmäinen vuokraaja! Auto käynnistyy nappia painamalla kunhan avaimen virkaa tekevä muovilätyskä on autossa.

Itse kaupunkiin ajaessani oli jo pimeää. Parkkipaikan löytämisessä oli haasteita. Paikka löytyi, kun poimin kyytiini huonetta vuokraavan miehen tyttöystävän. Hän myös antoi vinkkejä kaipunkiin liittyen. Itse huone on erittäin kompakti ja todella siisti. Ikkuna on sisäpihalle ja talo on rauhallinen. Talo sijatsee kävelykadun varrella, aivan Ljubljanan keslustassa.



Pikaisen virkisyäytymisen jälkeen kävin syömässä scampipastaa, jossa oli kuivattuja kukan terälehtiä sekä mustaa tryffeliä. Hetkullista :)



1 kommentti: