sunnuntai 9. elokuuta 2015

Split - Ljubljana (6.8.)

Taas aikanen herätys  ja aamupalalle vanhan kaupunkiin. Tarjoilija oli noussut väärällä jalalla, mutta aamiainen oli maistuva.

Heti alkumatkasta pysähdyimme Krkan luonnonpuistoon katsomaan isoja vesiputouksia. Kiersimme pienen reitin ja katselimme kateellisina kun moni oli osannut varata uintivarusteet mukaansa. Puistossa oli useita luonnon muovaamia vesialtaira  joissa uiskenteli lintuja ja kaloja. Vesiputoukset olivat hienot.








Krkasta jatkoimme Plitvickajan luonnonpuistoon. Heidi jäi odottamaan ja lukemaan kirjaa sillävälin kun kiersin puistossa pikavauhtia. Plitvickaja on hyvin saman tyyppinen kuin Krka, se on vain paljon suurempi.





















Perillä Ljubljanassa olimme vasta klo 21.30 jälkeen. Majoituimme ok hotellissa joka sijaitsi lähellä keskustaa. Olisin toivonut samaa huoneistoa kuin alkumatkasta, mutta se oli varattu. Hostelli oli hyvin tyypillinen halvan majoituksen paikka, suihku js wc kaikkien käytettävissä jne. Me onnistuimme onneksi varaamaan kahden hengen huoneen.

Sängyt olivat halvinta laatua ja se kyllä tuntui. Heidin istuessa illalla vuoteen laidalle pohjan säleikkö putosi paikaltaan. Minulle kävi samoin keskellä yötä. Todettiin että kyllähän sänky nukkumisen kestää, mutta mikä pakko on kääntää kylkeä :D Kun molemmat oli kertaalleen nostettu paikalleen, ne onneksi myös pysyivät.
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti